top of page

Wie zijn wij?

Henk T. Ganzeboom (1957)

 

Als kunstenaar ben ik actief in verschillende disciplines: Fotografie, videofilms en het schrijven van boeken en gedichten. In dit hele bereik is het vooral de natuur, de wetenschap, spiritualiteit en de mystiek die mij aanspreken.

Ik zie het werken aan artistieke projecten als een queeste … een zoektocht naar de dieper liggende realiteit van onze kosmos en onze geest. De antwoorden die ik gevonden denk te hebben, zijn weer bruikbaar voor volgende projecten.

In de fotografie ben ik vooral bezig met natuurfotografie én maak ik magisch realistische fotowerken. Ten aanzien van het videofilmen maak ik regelmatig documentaires over Nederlandse kunstenaars en wat meer abstractie videofilms. Als schrijver heb ik de volgende boeken geschreven: “Noordoost Groningen – Over kunst en eigenaardigheden” ; Lapis (roman, 1999) ; Na de Storm (2003, gedichten) ; Spirituele Plekken in Nederland (2005); Eenzame plekken in Nederland (2016).

download.jpg

Patrick van Raalten (1971)

Refuse to choose! Ik ben een multidisciplinair kunstenaar die zijn hart volgt en gefascineerd is door beeld, geluid, kleur en beweging. Beelden en geluiden  creëer ik het liefst op de computer door de eindeloze mogelijkheden en sferen. Ik houd ook van de meer traditionele kunstvormen zoals tekenen en schilderen. Toch neem ik die handgemaakte beelden weer vaak  mee in mijn digitale kunst.

Kunst is voor mij een prachtig voertuig waarmee ik mijn waarheid en authenticiteit kan uitdrukken. Het is voor mij het middel om het onuitspreekbare te vangen in beelden, kleuren, geluiden en vormen die uitnodigen om de eeuwige veranderlijkheid van het leven te omarmen en te herkennen dat je altijd al vrij bent geweest om helemaal jezelf te zijn.

 

Samen met mijn vrouw leven wij ons creatieve leven wat tot uitdrukking komt in ons bedrijf WaalArt. Je kunt WaalArt bezoeken via www.waalart.nl

IMG-20181128-WA0001.jpg
bottom of page